Vår fastighetsservice

Du som anlitar oss för fastighetsservice kan alltid räkna med att vi kommer att ta hand om din fastighet på samma sätt som vi hade gjort ifall det rörde sig om vår egen! Som om inte detta vore nog erbjuder vi även våra tjänster till utmärkta priser, så du som ingår ett avtal med oss kan därför få högkvalitativ hjälp utan att behöva gräva alltför djupt i plånboken. Det och mycket mer gör det värt att satsa på oss när du behöver hjälp med fastighetsservice!

Service av stora och små fastigheter

Storleken på din fastighet är inget du behöver tänka på när du anlitar oss för fastighetsservice. Vi tar oss nämligen an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, från de allra största till sådana som är betydligt mindre. Det finns med andra ord varken några fastigheter som är för stora eller sådana som är för små för oss, utan vi anpassar oss efter just dina förutsättningar och ser till att du får just den typ av fastighetsservice som din fastighet är i behov av!

Vi är baserade i Hägersten

Vi är ett företag som är baserat i Hägersten. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i alla delar av Stockholmsområdet. Det enda som behövs från din sida för att kunna ta del av vår utmärkta fastighetsservice är att du ingår ett avtal med oss! Du kan då få bästa tänkbara hjälp med driften av din fastighet, detta till ett mycket bra månadspris!