Vad är fastighetsservice?

Har du en trappa som ser tråkig ut? Kan du inte möblera för att det är ett dörrhål i vägen? Blir det aldrig av att sätta dit de där listerna? Eller har du upptäckt att du inte har godkänd el? Alla de där små uppdragen som gör så mycket i en fastighet är oftast det som kallas för fastighetsservice. Det kan vara arbeten inomhus som innebär allt från el till snickerier eller målning. Eller så kan det vara utomhusarbeten som trappor, altaner, stensättning och liknande. För alla dessa mindre eller större uppdrag finns vi redo att hjälpa dig med din fastighetsservice!

Service av stora eller små fastigheter

En fastighetsservice är lite som en service av din bil. Ibland behöver din fastighet ses över och lite smått ska kompletteras, bytas ut eller läggas till. Men det är inte bara fastighetsservice som vi kan hjälpa dig med. När du kontaktar oss så ser vi över dina önskemål och behov och kan efter det även utföra arbeten som kanske inte egentligen faller under service av fastighet. Men det är inget som du som kund behöver fundera över. Har du ett önskemål och ett behov av hjälp med din fastighet så är vi redo att rycka ut och hjälpa dig, vad det än gäller!

Skönt att äntligen få det gjort!

Den frasen som vår personal nog hör oftast inom fastighetsservice är: skönt att äntligen få det gjort! Så gå inte och dra på projekt som inte verkar bli av. Låt inte det ta energi och glädje från din helg, att irritera dig på de där projekten som du borde göra istället för att vara ledig. Låt oss lösa dina service-projekt och njut istället av din familj och lediga tid. Välkommen till oss!