De tre viktiga benen

För oss på LNKW Entreprenad finns det tre delar som gör att ett företag lyckas: personal, mål och kund. Vi är aldrig starkare än vår svagaste länk och därför har vi noga handplockat vår personal för att tillsammans skapa en helhet som kan leverera den bästa produkten till vår kund. Och utan dig som kund vore vi ingenting! Därför ingår du som det starkaste av de tre benen och den del som vi har lite extra ögonen på.

Med kompetent personal

Vår personal på LNKW Entreprenad består av bland annat projektledare, byggingenjörer och arbetsledare med diplomering och där alla erforderliga licenser och utbildningar är representerade. Vi hjälper dig med bland annat renoveringar, nybyggnation, service och förvaltning. Välkommen att kontakta oss!

Fokus på kundnöjdhet

Vi på LNKW Entreprenad är ett nyfiket och drivet företag som håller oss uppdaterade med det senaste inom vårt område. Ett område som har gått ifrån servicejobb till att idag även innefatta kompletta lösningar. Vår styrka är vår samlade kunskap och vår ambition är att vara den bästa samarbetspartnern till dig. Vårt fokus är kundnöjdhet och vi ser därför till att ha en nära dialog med dig som kund före, under och även efter ett slutfört projekt.