Personal med bred kompetens

Är du på jakt efter en fastighetsservice med en bred kompetens i personalen? Kanske söker du diplomerad projektledare? Byggingenjörer? Arbetsledare inom bygg? Eller så behöver du en komplett lösning inom entreprenad, förvaltning eller ROT? Vad du än söker inom området så kan vi hjälpa dig!

img

Kök och badrum

Planerar du att bygga om köket eller att renovera? Då kan vi hjälpa dig med detta. Vi är experter på ritningar, rivning och montage. Bara lämna över ansvaret till oss så fixar vi resten.

img

Hus

Det finns mycket som du kan göra med ditt hus. Allt från att bygga nytt, bygga om, bygga ut och renovera. För renoveringar kan vi göra totala renoveringar, uppgraderingar eller delvis renovering.

img

Service

Alla våra medarbetare är serviceinriktade och arbetar hårt för att du ska vara nöjd. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi kan även komma med rådgivning.

img

Kunnig personal

Utan vår personal är vi ingenting. Därför har vi valt ut personal som fyller positioner som diplomerad projektledare, byggingenjörer och arbetsledare. Tillsammans ror vi ditt projekt i hamn, antingen det är stort eller litet. Välkommen till vår fastighetsservice!