Ingå ett avtal med oss

Vi kan erbjuda fastighetsservice till dig som ingår ett avtal med oss. När du väl har gjort det kan vi bland mycket annat förse dig med tjänsterna i rutorna nedan.

img

Hjälp med stopp i avlopp

Har någon av hyresgästerna fått stopp i avloppet, eller har hela fastigheten fått problem med sina rör och ledningar? Oavsett vilket behöver du då bara höra av dig till oss så kommer vi och åtgärdar det hela så fort vi bara kan. Eftersom vi erbjuder jourservice spelar det inte någon roll för oss om det är mitt i natten, vi kan komma och hjälpa till i vilket fall. 

img

Värme

Vi finns också här för att hjälpa dig med värmerelaterade ärenden. Det kan till exempel handla om en trasig värmepanna som behöver repareras och liknande uppdrag. Vi ser helt enkelt till att din fastighet kan vara en varm och trivsam plats även mitt i vintern!

img

Ventilation

Vi kan även se till så att ventilationen i din fastighet fungerar som den ska och på så sätt också så att luftkvaliteten är bra. Skulle det vara något med ventilationen som inte fungerar korrekt åtgärdar vi självklart även det!

img

Jourservice

En av anledningarna till att du har mycket att vinna på att ingå ett avtal med oss är den att vi erbjuder jour när det kommer till fastighetsservice. Det betyder att vill alltid finns tillgängliga för att förse dig med vår service, detta oavsett veckodag och tid på dygnet. Du kan därför känna dig trygg i det faktum att vi alltid finns här för dig och din fastighet!